2018 Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Nihai Sonuçları

2018 yılı  için Erasmus Öğrenci Değişim Programından faydalanma hakkı elde eden öğrencilere ait  liste için tıklayınız.

Değişim programından faydalanma hakkı elde eden öğrenciler ön başvuru ilanında da belirtildiği üzere programdan hibeli yada hibesiz olarak faydalanmak için en az 50 ve üzeri yabancı dil puanına sahip olmak şartı göz önünde bulundurularak belirlenmiştir.

Elli ve üzeri yabancı dil puanına sahip olup bölüm bazında yapılan sıralamaya göre faydalanma hakkı elde edemeyen öğrenciler yedek statüsünde olup gerekli şartların oluşması durumunda sıralama dahilinde kendileri ile irtibata geçilecektir.

Programdan faydalanma hakkı elde eden öğrencilerden daha önce Erasmus Değişim Programı kapsamında eğitim yada staj faaliyetinde bulunmuş olanlar hibesiz değişim öğrencisi olarak programdan faydalandırılacaklardır.

Kazanan öğrencilerin Eğitim Fakültesi Dekanlığı 1. Kat 121 nolu odadaki Erasmus+ Ofisine uğramaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi için:

Amasya Üniversitesi